Από φανταχτερά αυγά, μέχρι κλασικά αυγά με διαβολικά αυγά, μέχρι αυγά με μπλούζα με μπλούζα, αυγά κετο- και ακόμη και ένα διαβολεμένη αβοκάντο (φτιαγμένο με αυγό, #natch)… αυτές είναι οι καλύτερες διαβολικές συνταγές αυγό θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση!

Αυτά τα εύκολα διαβολεμένα αυγά κυμαίνονται από γρήγορα και απλά έως ιδιότροπα και κομψά – μερικά με κρέατα, μερικά με μπαχαρικά, μερικά με άλλα λαχανικά!

Αν ψάχνετε για τους καλύτερους τρόπους για να κάνει deviled αυγά, είμαι ενθουσιασμένος για να μοιραστώ μερικές από τις καλύτερες ιδέες γύρω.

Είμαι, επίσης, μοιράζονται κορυφαίες συμβουλές μου για τέλεια deviled αυγά – που λειτουργούν με οποιαδήποτε διαβολική συνταγή αυγό!

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΆΣΕΤΕ ΑΥΓΆ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΑ
Βραστά αυγά είναι εξαιρετικά εύκολο – αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να καταστεί ακόμη πιο εύκολο να γνωρίζουμε ότι έχετε τέλεια βραστά αυγά για deviled αυγά!

Βάζουμε τα αυγά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Καλύψτε τα με δροσερό νερό κατά 1 ίντσα.

Καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι και να φέρει το νερό σε ένα τροχαίο βράσει σε υψηλή φωτιά? όταν το νερό έχει φτάσει σε βρασμό, ρυθμίστε το χρονόμετρο για τον επιθυμητό χρόνο.

Πώς η μέση του κρόκου του αυγού σας φαίνεται και αισθάνεται είναι εύκολο να ελεγχθεί με βάση το πόσο καιρό βράζετε τα αυγά σας για deviled αυγά.

Σημαντική σημείωση: Είναι καλύτερο να βράσουν τα αυγά σε ένα δοχείο με μια πολύ παχιά, βαριά βάση, δεδομένου ότι θα διατηρήσει τη θερμότητα καλύτερα και θα διαδώσει τη θερμότητα πιό ομοιόμορφα.

-Μαλακά βραστά αυγά: 4 λεπτά

-Ελαφρώς μαλακά βραστά αυγά: 5 λεπτά

-Κρέμα αλλά σταθερά μαλακά βραστά αυγά: 6 λεπτά

-Κρεμώδη βραστά αυγά: 7 λεπτά

-Σταθερά αλλά ακόμα κρεμώδη βραστά αυγά: 8 λεπτά

-Πολύ σφιχτά βραστά αυγά: 9 λεπτά

Leave a comment