Αν ψάχνετε για το απόλυτο καλύτερο δείπνο ουρά αστακό – χωρίς τη φασαρία – θα πάμε να αγαπήσετε αυτό το στιγμιαίο συνταγή αστακό κατσαρόλα!

Αστακός είναι φυσικά χαμηλή υδατανθράκων, έτσι ώστε να λειτουργεί μεγάλο σε μια διατροφή keto, καθιστώντας αυτό ένα ιδανικό εύκολο δείπνο keto Valentines!

Αυτή η συνταγή προσαρμόστηκε από την έξοχη εύκολη συνταγή ουρών αστακών μου, για να γίνει τέλεια για το στιγμιαίο δοχείο.

Για μια διαφορετική περιστροφή στον αστακό σας, ελέγξτε έξω τη συνταγή ουρών αστακών βουτύρου σκόρδου μου, ή τη συνταγή μου για τη mac και το τυρί αστακών!

Απλά να με πάρει στην καλύτερη στιγμιαία χαστιές pot αστακό συνταγή ήδη!
Έχω αναγνώστες στην ιστοσελίδα μου από όλα τα επίπεδα άνεση και επιδεξιότητα στην κουζίνα – και παίρνω πολλές ερωτήσεις από τους αναγνώστες για πρόσθετες πληροφορίες.

Αν θέλετε να μεταβείτε κατευθείαν στη συνταγή, κάντε κλικ στο “Skip to recipe” στην επάνω αριστερή γωνία ή μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της δημοσίευσης.

Από τότε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά Easy Broiled συνταγή μου Αστακός Ουρές, το νούμερο ένα ερώτημα που παίρνω είναι “μπορείτε να μαγειρέψετε αστακό σε ένα Instant Pot;”.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΤΑΝΤΕ ΟΥΡΕΣ ΑΣΤΑΣιΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΗΜΙΑ ΠΟΤΗ
Ενώ να φανεί πιό περίπλοκο να μαγειρεψει τις ουρές αστακών σε ένα στιγμιαίο δοχείο, είναι πραγματικά απίστευτα εύκολο, και κρατά το κρέας αστακών από να πάρει πάρα πολύ κολλώδη ή σκληρό – συν μειώνει στο prep κουζινών και κρατά τον καθαρισμό στο ελάχιστο.

Αυτή η συνταγή καλεί ακριβώς για τις ουρές αστακών που τοποθετούνται πέρα από ένα trivet, έτσι δεν χρειάζεστε ακόμη και οποιαδήποτε πρόσθετα εργαλεία για την IP σας για να κάνετε τον αστακό σας να βγεί τέλειο κάθε φορά.

Leave a comment