Εάν αγαπάτε το λεμόνι όπως αγαπώ το λεμόνι, αυτά τα εύγευστα εύκολα τετράγωνα λεμονιών είναι για σας!

Αυτά είναι σοβαρά το καλύτερο εύκολο πλατείες λεμονιού – και είναι μια νοσταλγική κλασική συνταγή με νόστιμα εθιστικό και εύκολο κρούστα κουλουράκι, ένα στρώμα λεμονιού, και τους τόνους της ζάχαρης άχνη για μια όμορφη, νόστιμη θεραπεία όλη την οικογένεια θα αγαπήσουν!

Αυτές οι εύκολες μπάρες λεμονιού φορτώνονται με γεύση από βουτυρώδη κρούστα, ένα φλιτζάνι χυμό λεμονιού, μαλακωμένο βούτυρο και ξύσμα λεμονιού.

Είναι μεγάλη ελαφρώς διατηρημένα με απλή ψύξη – και ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μια νόστιμη γεύση λεμονιού!

Ελπίζω αυτά τα εύκολα μπαρ λεμονιού να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας νέα επιδόρπια λεμονιού … είναι ένα από τα αγαπημένα της οικογένειάς μου!

Αν θέλετε να παραλείψετε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα μου και παρόμοιες ιδέες συνταγή, παρακαλούμε να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, πάνω από τα σχόλια, για να βρείτε την εύκολη εκτυπώσιμη συνταγή.

Αυτές οι μπάρες λεμονιού είναι απλές και παρήγορες, αλλά μερικά εύκολα βήματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις τέλειες φραγμοί λεμονιών κάθε φορά!

Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να κοπεί μπαρ λεμονιού όταν καλά διατηρημένα με απλή ψύξη. Περιμένω 1-2 ώρες για αυτές τις μπάρες για να κρυώσει πριν από την κοπή – κατά προτίμηση στο ψυγείο, αλλά ψύξη στο τηγάνι στον πάγκο λειτουργεί καλά πάρα πολύ (αν και είναι μερικές φορές πολύ ζεστό για να φέτα εύκολα-μπαρ λεμονιού φέτα πολύ καλύτερα όταν κρύο για να μην πάρει smooshy.)

Leave a comment