Λεμόνι Σκόρδο Παρμεζάνα Ψημένα Κοτόπουλα Συνταγή – νόστιμα εύκολο φούρνο κετό ψημένα φτερούγες κοτόπουλου με πλούσια γεύση παρμεζάνα σκόρδο και τους τόνους του λεμονιού!

Αυτά τα λεμόνι σκόρδο παρμεζάνα ψημένα φτερούγες κοτόπουλου είναι ένα τεράστιο χτύπημα με όλη την οικογένεια – είναι τραγανό και φορτωμένο με βουτυρώδη πλούσια παρμεζάνα και σάλτσα σκόρδου – και είναι αρκετά ήπια ώστε ο καθένας μπορεί να τα φάει.

Παρμεζάνα και σκόρδο ζεύγος τέλεια μαζί σε αυτό το υπέροχα πλούσια σάλτσα – και αυτές οι φτερούγες κοτόπουλου είναι φυσικά χαμηλή υδατανθράκων και κετό, δεδομένου ότι είναι unbreaded!

Αυτά τα φτερά είναι μεγάλα για την ημέρα παιχνιδιών δεδομένου ότι μπορούν να μείνουν στο φούρνο – και δεν χρησιμοποιούν επάνω έναν τόνο του αντίθετου διαστήματος.

Παίρνω πολλές ερωτήσεις από τους αναγνώστες σχετικά με τις συνταγές μου – οι οποίες είναι γραμμένες για να βοηθήσει ακόμη και αρχάριους μάγειρες στο σπίτι πιο άνετα στην κουζίνα.

Έχω φορτωθεί αυτό το post με συμβουλές για να πάρει τέλεια Λεμόνι Σκόρδο Παρμεζάνα Ψημένα Chicken Wings κάθε φορά – αν θέλετε να παραλείψετε πάνω από αυτές τις πληροφορίες, παρακαλούμε μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου θα βρείτε την εύκολη εκτυπώσιμη συνταγή.

Αγοράζω συχνά διαμερίσματα φτερούγες κοτόπουλου από το μπακάλικο μου, επειδή είναι πολύ πιο προσιτές – και συχνά πιο φρέσκα!

Κοπή δικές φτερούγες κοτόπουλου σας εξοικονομεί έναν τόνο των χρημάτων, γι ‘αυτό προσπαθώ να τελειώματα πάντα τη δική φτερούγες κοτόπουλου μου όποτε μπορώ.

Για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το φτερό άθικτο – αλλά θεωρώ ότι η υφή είναι η καλύτερη όταν τα κόβω.

Κοπή φτερούγες κοτόπουλου κάτω σε κομμάτια τους καθιστά πιο εύκολο να φάει, και επίσης βοηθά να πάρετε μια σούπερ τραγανή υφή!

Για να κόψετε φτερούγες κοτόπουλου σε τρίτα – επίπεδη, drumette, και άκρη του φτερού – ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

-Χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μεγάλο μαχαίρι αρχιμαγείρων, αισθανθείτε για τις ενώσεις μεταξύ των 3 κύριων μερών σε ένα φτερό κοτόπουλου – η άκρη φτερών, τα διαμερίσματα, και το drumette.

-Λυγίστε τις αρθρώσεις προς τα πίσω, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, για να τους πάρει για να χαλαρώσει.

-Χρησιμοποιήστε το μαχαίρι σας για να αισθανθείτε όπου τα οστά έρχονται μαζί, και πιέζοντας προς τα κάτω σκληρά, κομμένα μέσα από την άρθρωση. (Δεν θέλετε να προσπαθήσετε να κόψετε το κόκκαλο – αλλά βρείτε το διάστημα μέσα – μεταξύ των κόκκαλων.)

-Ενώ μπορείτε να μαγειρέψετε συμβουλές πτέρυγα, συχνά δεν έχουν πολύ (αν υπάρχει) κρέας τους. Απορρίψτε οποιαδήποτε που δεν φαίνονται να σας προσφέρουν πολύ κρέας.

Leave a comment