Ψάχνετε για μερικά νόστιμα, εύκολο να γίνουν και υγιεινά πιάτα πλευρά;

Αυτό το πράσινο τσίλι Guacamole είναι μια μεγάλη επιλογή και είναι τόσο εύκολο να γίνει! Θα πάρετε σε ένα μάτσο υγιή λαχανικά με έναν τόνο της γεύσης.

Και πραγματικά- αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καθόλου ευκολότερο!

Αυτό το γκουακαμόλε είναι μεγάλη ως μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση για το λίπος-φορτωμένο ντιπ, ως κρεμώδη σάλτσα σαλάτας, ή σε tacos και burritos.

ΣΥΜΒΟΥΛΈς ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΈΛΕΙΑ ΠΡΆΣΙΝΗ ΧΙΛΉ ΓΚΟΥΑΚΑΜΌΛΕ
Αυτό το πράσινο guacamole της Χιλής είναι τόσο κρεμώδες, πλούσιο και νόστιμο – αλλά υπάρχουν μερικά απλά βήματα που πρέπει να ληφθούν για να βεβαιωθείτε ότι είναι τέλειο, κάθε φορά!

Μην τσιγκουνεύουμε το χυμό λεμονιού ή λάιμ.

Το οξύ βοηθά να κόψει τη γεύση κρεμμυδιού, αλλά βοηθά επίσης να κρατήσει τα αβοκάντο από τη στροφή έξοχο καφετή δεδομένου ότι oxidizes, σαν βοηθά με την κράτηση των μήλων από το ακαθάριστο και καφετή δεδομένου ότι κάθονται έξω.

Εάν κάνετε αυτό μπροστά από ένα συμβαλλόμενο μέρος, θα μπορούσατε να το συγκεντρώσετε χωρίς τα αβοκάντο και να τα προσθέσετε ακριβώς πρίν εξυπηρετείτε, ή να είστε βέβαιος να προσθέσει το χυμό λεμονιών ή ασβέστη και να καλύψει σε ένα μικρό, αεροστεγές εμπορευματοκιβώτιο.

Μια σημείωση- το κρεμμύδι μπορεί να είναι ισχυρή στο τσίλι, δεδομένου ότι δεν είναι μαγειρεμένο.

Αν προτιμάτε κόκκινα κρεμμύδια πάμε για αυτό!

Αν θέλετε μια γεύση λιγότερο-onioney, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο (1 / 4 ένα κρεμμύδι θα ήταν καλό), ή sub έξω φρέσκο κρεμμύδι για μια κουταλιά της σούπας σκόνη κρεμμύδι.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο φρέσκο σκόρδο ή σκόρδο σκόνη για ένα επιπλέον λάκτισμα-και χυμό λάιμ είναι μια άλλη μεγάλη παραλλαγή!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΓΚΟΥΑΚΑΜΌΛΕ
Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε γκουακαμόλε είναι να του δώσει aa μπάνιο!

Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά πιέζοντας τον αέρα από μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια “σφράγιση ” από τη λήψη για περισσότερο οξυγόνο είναι ένα σούπερ εύκολος τρόπος για να κρατήσει γκουακαμόλε φρέσκο και πράσινο στο ψυγείο για αποφάγια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη για να κρατήσει αβοκάντο από τη στροφή καφέ που βοηθούν να σταματήσει η διαδικασία οξείδωσης, αλλά η παρακάτω μέθοδος λειτουργεί σαν μια γοητεία, πάρα πολύ!

Βάλτε το γουακαμόλε σε ένα δοχείο με ένα σφιχτό καπάκι τοποθέτηση, ή μια πλαστική σακούλα.
Απαλλαγείτε από τυχόν θύλακες αέρα στην πλαστική σακούλα – ή καλύψτε την κορυφή του δοχείου (κάτω από το καπάκι) με πλαστικό περιτύλιγμα.
Προσεκτικά χύστε περίπου μισή ίντσα του νερού πέρα από την κορυφή του guacamole για να αποτρέψετε τον πρόσθετο αέρα από να έρθει σε επαφή με το αβοκάντο.
Βάζουμε στο ψυγείο, σκεπασμένο σφιχτά, για έως και δύο ημέρες το πολύ.

Leave a comment