Είναι φθηνό, εύκολο και τόσο νόστιμο- δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο το καλοκαίρι από ένα νόστιμο αυτί φρέσκου καλαμποκιού! Είναι επίσης το ένα πιάτο πλευρά τα παιδιά μου ικετεύουν για – για ένα πραγματικά τέλειο οικογενειακό φιλικό πιάτο πλευρά που είναι πάντα το πρώτο πράγμα που πάει όταν ανάψουμε τη σχάρα.

Βραστό τέλειο καλαμπόκι μπορεί να είναι ένας πόνος …. και έτσι μπορεί να ψήσει στο φλοιό με το μετάξι ακόμα συνημμένο – αλλά αυτή η μέθοδος είναι μια πραγματικά φασαρία χωρίς συνταγή για ψητό καλαμπόκι στο καλαμπόκι στο καλαμπόκι, επειδή δεν υπάρχει μούσκεμα, ελπίζοντας τα μετάξια θα διαλυθεί, ή βραστό νερό – απλά καθαρίστε το καλαμπόκι, εποχή, και να το πέταγμα στη σχάρα για το ευκολότερο καλαμπόκι στο καλαμπόκι, ποτέ.

Έχουμε δοκιμάσει τόσες πολλές μεθόδους για το πώς να σχάρα τέλειο καλαμπόκι για το καλαμπόκι, και έχω βρει το καλύτερο ψητό καλαμπόκι για τη συνταγή του κόκκου! Αυτή είναι η τέλεια βάση για ψητά συνταγές καλαμπόκι δρόμο, ψητό καλαμπόκι για σαλάτες, και πολλά άλλα.

Αν προτιμάτε να παραλείψετε mytips και κόλπα, βασικές πληροφορίες μαγείρεμα, και παρόμοιες ιδέες συνταγή – και να πάρει κατ ‘ευθείαν σε αυτό το υπέροχα εύκολο Best Grilled Καλαμπόκι για το Cob Συνταγή – απλά μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου μπορείτε να βρείτε την εκτυπώσιμη κάρτα συνταγή ή κάντε κλικ στο skip στο κουμπί συνταγή στην πάνω αριστερά.

Μπορείτε επίσης να βρείτε δύο νόστιμες συνταγές χρησιμοποιώντας αυτή τη συνταγή ψητό καλαμπόκι – ένα cilantro πέστο ψητό καλαμπόκι στο καλαμπόκι και ένα πικάντικο sriracha ψητό καλαμπόκι στο καλαμπόκι – και τα δύο από τα οποία είναι νόστιμα ανατροπές σε αυτό το εύκολο ψητό κλασικό καλοκαίρι!

Έτσι εάν κοιτάζετε πώς να ψήσετε το καλαμπόκι στο καλαμπόκι με την καλύτερη ψημένη στη σχάρα συνταγή καλαμποκιού πάντα- είστε στη σωστή θέση.

Αυτό είναι πραγματικά περισσότερο από μια μέθοδο από μια συνταγή, πραγματικά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νόστιμο βούτυρο, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι και αλουμινόχαρτο.

Μου αρέσει επίσης να ρίξει αυτά, ενώ η σχάρα θερμαίνεται, και να κρατήσει το μαγείρεμα, ενώ ρίχνουμε σε μπιφτέκια, μπριζόλες ή χοτ ντογκ για μια τέλεια γεύση που είναι ελαφρώς απανθρακωμένο, αλλά διατηρεί όλη την υγρασία του καλαμποκιού για ζουμερό, φρέσκο και νόστιμο καλαμπόκι στο καλαμπόκι.

Το μαγείρεμα αυτό κατά τη διάρκεια μιας μακρύτερης χρονικής περιόδου καθιστά τους πυρήνες εκπληκτικά μαλακούς και καθιστά επίσης αυτό έναν εύκολο τρόπο να φάει το καλαμπόκι στο καλαμπόκι, ειδικά για τα παιδιά.

Βοηθά να μην είναι τόσο stringy και στα δόντια σας-δοκιμάζοντας μεγάλη!

Αυτό θα είναι γρήγορα η αγαπημένη σας μέθοδος για να σχάρα καλαμπόκι για το καλαμπόκι-και είναι τόσο εύκολο να γίνει, ας φτάσουμε σε αυτό!

Leave a comment