Αυτά τα εύκολα muffins παξιμάδι μπανάνας γεύση ακριβώς όπως τα αγαπημένα σας από Starbucks – και να πάει από το ντουλάπι στο τραπέζι σε λιγότερο από 30 λεπτά!

Θα αγαπήσετε αυτά τα νόστιμα τέλεια muffins παξιμάδι μπανάνας – είναι υγρό, γλυκό, λίγο τραγανό, και να πεθάνουν για νόστιμα.

Ελπίζω να αγαπάτε αυτό το καρύδι μπανάνας muffin συνταγή όσο και εγώ!

Παίρνω πολλά σχόλια και ερωτήσεις στην ιστοσελίδα μου, γι ‘αυτό προσπαθώ να θέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σε θέσεις μου για τους αναγνώστες μου.

Αν θέλετε να παραλείψετε πάνω από τις συμβουλές και κόλπα για να κάνουν αυτά τα εύκολα Starbucks μιμητής muffins καρύδι μπανάνας, παρακαλούμε μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Τέλεια λαστιχωτό, ευάερο, και deliciously υγρά muffins είναι εύκολο με αυτή τη συνταγή muffin παξιμάδι μπανάνας – αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα για να πάρει τέλεια ψηλό κορυφές muffin (όπως τα muffins που αγοράζετε στο αρτοποιείο) κάθε φορά στο σπίτι:

Πρώτα από, επιλέξτε μια συνταγή με μπέικιν πάουντερ – δεν μαγειρική σόδα.

Το μπέικιν πάουντερ δίνει στα muffins έναν συμπαθητικό καλό ανελκυστήρα, ενώ η σόδα ψησίματος δίνει μια καλή διάδοση.

Χρησιμοποιήστε ένα διπλό να ενεργήσει μπέικιν πάουντερ – διπλή να ενεργήσει σκόνη αρχίζει να λειτουργεί το δεύτερο αγγίζει το υγρό, βοηθώντας muffins σας άνοδο πριν είναι ακόμη και στο τηγάνι.

Leave a comment