Αν και το Gaylord Rockies ήταν ανοιχτό για τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, φέτος θα είναι η πρώτη για να γιορτάσουν ICE! – Η καθηλωτική χριστουγεννιάτικη χώρα των θαυμάτων του Gaylord Hotel που περιλαμβάνει πατινάζ στον πάγο, σωλήνες, το δικό τους cirque show που ονομάζεται Cirque Dreamz, γλυπτά πάγου, ακόμα και διαφάνειες πάγου που μπορείτε να γλιστράτε προς τα κάτω – σε όλο το ξενοδοχείο!

Χριστούγεννα τον Ιούλιο είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να βγούμε διακόσμηση των διακοπών σας ή ακόμα και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μπροστά πριν από τις διακοπές φθάνουν – και η ετήσια πώληση σας φέρνει τις καλύτερες προσφορές για πανέμορφα δέντρα Balsam Hill κάθε χρόνο – και φέτος, Balsam Hill και το Gaylord Hotels έχουν συνεργαστεί με μου για να σας φέρει κάτι πραγματικά εκπληκτικό – την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πακέτο βραβείο Χριστουγέννων αξίας $ 2400 για να επισκεφθείτε οποιοδήποτε Gaylord Hotel αυτά τα Χριστούγεννα για πανέμορφο ICE τους! πρόγραμμα, καθώς και το δικό σας δέντρο Balsam Hill και στολίδια!

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τις διακοπές σας εδώ σε ένα από αυτά τα καταπληκτικά θέρετρα Gaylord;

Θα μπορούσε να είναι καλοκαίρι τώρα, αλλά πήρα να προεπισκόπηση μερικά από τα Gaylord Resorts Χριστούγεννα μαγεία την περασμένη εβδομάδα στο gaylord Rockies ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο – και επιτρέψτε μου να σας πω, το πρώτο επίσημο ICE! που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το έτος πρόκειται να είναι καταπληκτικό!

Εκατό τεχνίτες πάγου ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο από harbin, Κίνα, στο χέρι χαράξει τη ζωή μεγέθους αξιοθέατα πάγο – συμπεριλαμβανομένων πανέμορφα γλυπτά πάγου, χαρακτηριστικά, και ακόμη και διαφάνειες πάγου!

Leave a comment