Αυτό το εύκολο σκόρδο βούτυρο συνταγή τηγάνι αστακός είναι γεμάτη με γεύση και μεγάλη πάνω από ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά – ή απλά κατ ‘ευθείαν από το τηγάνι!

Αυτά τα τηγάνια αστακό βούτυρο σκόρδο είναι μια παρηκμασμένη, επιεικής δείπνο που είναι απίστευτα ρομαντικό – και τόσο εύκολο!

Αυτό το γεύμα κατσαρόλας αστακό ς έχει γεύση σαν ρολά αστακού – χωρίς το ψωμί.

Αυτό είναι βασικά μια συνταγή για το τηγανισμένο κρέας αστακών σε μια σάλτσα κρέμας βουτύρου σκόρδου που είναι τέλεια είτε για τα ζυμαρικά είτε το ρύζι – ή εξυπηρετημένος όπως-είναι σε το είναι βουτυρώδης καλοσύνη.

Αν αγαπάτε αστακό, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά φρέσκο κρέας αστακού και θέλουν έναν τρόπο να κάνουν προ-μαγειρεμένο κρέας αστακού υπέροχο, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.

Είναι πλούσιο, επιεικής, και να πεθάνουν για νόστιμα – θα βρείτε τον εαυτό σας έτοιμο να γλείφουν το τηγάνι!

(Για την πραγματική – να είστε βέβαιος να έχει ένα κακότροπος ψωμί ή κάποια λαχανικά για να απολαύσετε όλα αυτά νόστιμα γεύση αστακό βούτυρο σκόρδο!)

Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω μερικά από τα άλλα αγαπημένα εύκολα γεύματά μου στο κατώτατο σημείο αυτής της θέσης – προσπαθώ πραγματικά να καταστήσω τα πιάτα μου αρκετά εύκολα για τους μάγειρες αρχαρίων, έτσι μπορείτε να πάρετε άνετοι στην κουζίνα με πολλές πρόσθετες άκρες και τεχνάσματα για να σας κάνω να αισθανθείτε όπως ένα μαγείρεμα rockstar.

Έχω διαλέξει μερικά από τα αγαπημένα μου εύκολα πιάτα στο κάτω μέρος για να δοκιμάσετε αν σας αρέσει αυτή η συνταγή κατσαρόλα αστακό – να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω τα εύκολα αγαπημένα!

ΑΠΛΆ ΝΑ ΜΕ ΠΆΡΕΙ ΣΤΟ ΣΚΌΡΔΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΣΥΝΤΑΓΉ ΤΗΓΆΝΙ ΑΣΤΑΚΌ ς ΉΔΗ!
Παίρνω πολλά σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με τις θέσεις μου – γι ‘αυτό προσπαθώ να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους αναγνώστες μου.

Leave a comment