Μπλουζα 10 Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νέο κρουαζιερόπλοιο Sky Princess από την Princess Cruises – συμπεριλαμβανομένων των σημείων που δεν θα θέλετε να χάσετε, γιατί η τεχνολογία Ocean Medallion καθιστά εύκολη την κρουαζιέρα και τους κορυφαίους λόγους για να κλείσετε μια κρουαζιέρα στο Sky Princess!

Με προσκάλεσαν να ταξιδέψω στη Μεσόγειο και την Αδριατική Θάλασσα με την Princess Cruises για να γιορτάσω την εκτόξευση του νεότερου πλοίου Sky Princess – Princess Cruises στο στόλο τους.

Μην χάσετε το καλύτερο. Πώληση. Ποτέ. Για πρώτη φορά, η Princess Cruises προσφέρει στους επισκέπτες έναν ναύλο που περιλαμβάνει ποτά, Wi-Fi και φιλοδωρήματα όταν κάνουν κράτηση κρουαζιέρας ή κρουαζιέρας. Κάντε κράτηση σήμερα!
Χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο μου δίνεται μια μικρή προμήθεια χωρίς απολύτως κανένα κόστος για εσάς – έτσι μπορώ να συνεχίσω να σας φέρνω περισσότερες κορυφαίες συμβουλές κρουαζιέρας!

Το Sky Princess είναι το πρώτο πλοίο που χτίστηκε εντελώς γύρω από το πρόγραμμα Ocean Medallion της Princess – ένα επαναστατικό πρόγραμμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να επιστρέψετε ανανεωμένοι και χαλαροί από την κρουαζιέρα σας.

Με χαρακτηριστικά όπως διαδραστικούς χάρτες (ώστε να μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας σε κάθε μπαρ), συνομιλήστε με φίλους (ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους στο πλοίο και να τους συναντήσετε στο επόμενο μπαρ!), παιχνίδια στο πλοίο και στο τηλέφωνό σας, και η δυνατότητα να παραγγείλετε φαγητό και ποτά από όλο το πλοίο – Sky Princess φέρνει το Ocean Medallion cruising σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Για να δείτε περισσότερα από το ταξίδι μας στη Μεσόγειο, επισκεφθείτε τη συνταγή μου για αυθεντικό Ελληνικό τζατζίκι (εμπνευσμένο από το λιμάνι μας στην Αθήνα, με μερικές εξαιρετικές πληροφορίες για το πόσο εύκολο κάνει το Ocean Medallion να κατευθύνεται στο λιμάνι) και το απόλυτο sky Princess Bar Crawl.

Ενώ η Princess Cruises ξεδιπλώνει την εφαρμογή Ocean Medallion που αλλάζει το παιχνίδι σε όλα τα πλοία τους, το Sky Princess ήταν το πρώτο πλοίο που κατασκευάστηκε από το μηδέν χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία – φέρνοντας μια εμπειρία που δεν μπορείτε να πάρετε πουθενά αλλού.

Το Sky Princess είναι ένα από τα πιο πανέμορφα πλοία που έχω πάει ποτέ – και ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να έχετε τις καλύτερες διακοπές ποτέ στο πλοίο, μοιράζομαι τις κορυφαίες επιλογές μου για μοναδικά και διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sky Princess!

Τα πλοία πριγκίπισσας έχουν πάντα τις καλύτερες πισίνες – αλλά η ολοκαίνουργια πισίνα στυλ infinity στο Sky Princess είναι ένα από τα αγαπημένα μου!

Η πριγκίπισσα έχει άλλες πισίνες με θέα, αλλά ο Ουρανός έχει την πρώτη ως πισίνα στυλ υπερχείλισης – ιδανική για χαλάρωση και Πλωτή για να απολαύσετε την υπέροχη θέα παντού.

Η μικρή πισίνα εισόδου σκαλοπατιών είναι αρκετά μεγάλη για μια μικρή ομάδα – καθιστώντας την το απόλυτο μέρος για να αναμίξετε και να ανακατευτείτε με άλλα κρουαζιερόπλοια ακριβώς πίσω από το μπαρ Wake View.

Η πισίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος του πλοίου, ιδανική για να παρακολουθείτε τα πλοία να ξυπνούν καθώς απορροφάτε τις φροντίδες σας.

Υπάρχουν μερικές ξαπλώστρες σε μια πολύ ρηχή περιοχή ακριβώς έξω από την πισίνα – ιδανική για να πιείτε ένα ποτό ή να χαλαρώσετε πριν κολυμπήσετε.

Υπάρχουν μόνο τρεις ξαπλώστρες, αλλά η περιοχή δεν παίρνει πάρα πολύ απίστευτα γεμάτο, έτσι δεν χρειάζεται να το πεδίο εφαρμογής από αυτό το τέλειο σημείο πολύ νωρίς!

Δεδομένου ότι το πίσω μέρος της περιοχής του πλοίου που καταλαμβάνει η πισίνα Wake View χρησιμεύει σε μεγάλο βαθμό ως τραπεζαρία υπερχείλισης από τον μπουφέ, η πισίνα δεν είναι τόσο δημοφιλής – καθιστώντας την το ιδανικό σημείο για παρέα όλη την ημέρα!

Το Ιερό, η περιοχή χαλάρωσης μόνο για ενήλικες της πριγκίπισσας, είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη του πλοίου.

Προσανατολισμένο προς τη χαλάρωση, το ιερό είναι ένα ήσυχο σημείο για να διαβάσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να απολαύσετε το εντυπωσιακό τοπίο, να χαλαρώσετε – και ακόμη και να απολαύσετε ένα μασάζ σε μια καμπάνα!

Το ιερό είναι επίσης ο δικός του προορισμός για φαγητό στο πλοίο-σερβίροντας χυμούς και smoothies, καθώς και ελαφρύτερο ναύλο σπα.

Φροντίστε να δοκιμάσετε τον ελαφρύτερο ναύλο του Ιερού, συμπεριλαμβανομένων τσιπς και βουτιά, smoothies και φρέσκους χυμούς φρούτων, και φροντίστε να πάρετε κάποια δροσιστική ομίχλη νερού που ψεκάζεται σε σας ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία στις ζεστές μέρες!

Μέρος του Ιερού καλύπτεται με ηλιακό πανί και μέρος είναι σε εξωτερικούς χώρους, για βέλτιστη ηλιοθεραπεία – και στην πριγκίπισσα του ουρανού, το ιερό έχει ακόμη και τζακούζι!

Καθώς το ιερό είναι πολύ δημοφιλές, Σας συμβουλεύω να κάνετε κράτηση χώρου την ημέρα επιβίβασης – ειδικά για γραφικές ημέρες κρουαζιέρας όπως την ημέρα που ταξιδέψαμε στο Στενό του Bonifacio μεταξύ Κορσικής και Σαρδηνίας.

Ο σύζυγός μου και εγώ αγαπούσαμε το τοστ bruschetta και αβοκάντο από φέτα – καθώς και την πίτσα τους, φυσικά – και ίσως είχαμε φάει το σωματικό μας βάρος σε burgers Ernesto από την αλμυρή σχάρα σκυλιών ενώ παρακολουθούσαμε ταινίες κατά τη διάρκεια ταινιών κάτω από τα αστέρια.

Ενώ το Burger Ernesto έχει μια μικρή επιβάρυνση, τα άλλα αντικείμενα είναι όλα δωρεάν – και τόσο νόστιμα!

ΠΙΆΣΕ ΜΙΑ ΦΈΤΑ ΑΠΌ ΦΈΤΑ
Η Princess Cruises έχει την αγαπημένη μου πίτσα-και η Slice την προσφέρει όλη την ημέρα ως επιλογή αρπαγής και μετάβασης.

(Λατρεύω επίσης την πίτσα από το Alfredo’s-είναι ένα από τα αγαπημένα μου σημεία για φαγητό στο πλοίο και δεν είναι ένα εστιατόριο με upcharge παρόλο που αισθάνεται σαν ένα – και μου αρέσει ότι το Alfredo’s on the Sky Princess έχει νέα υπαίθρια τραπεζαρία που είναι απαραίτητη από μόνη της – αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε πόσο εύκολο είναι να περπατήσετε πέρα από το slice για ένα εκπληκτικό κομμάτι πίτσας, όλο το εικοσιτετράωρο!)

Φέτα είναι Princess Cruises top deck pizza restaurant-εύκολο για αρπάξει και να πάει φέτες τυρί, πεπερόνι, και άλλες περιστρεφόμενες πίτσες οποτεδήποτε μια λαχτάρα χτυπά.

Η πίτσα στο slice είναι πάντα δωρεάν και σερβίρεται όλη την ημέρα δίπλα στην πισίνα – και τώρα με το μενταγιόν του ωκεανού, μπορείτε ακόμη και να παραγγείλετε μια φέτα πίτσας που θα σας παραδοθεί από τόνους τοποθεσιών γύρω από το πλοίο!

Ταινίες κάτω από τα αστέρια στον ουρανό η Πριγκίπισσα είναι μια απόλυτη απόλαυση – με ένα αναδιαμορφωμένο κατάστρωμα πισίνας που περιλαμβάνει δύο διασκεδαστικούς στρογγυλούς χώρους καθισμάτων βυθισμένους στο κατάστρωμα πίσω από ένα υδρομασάζ και πισίνα, καθώς και άνετες ξαπλώστρες εξοπλισμένες με άνετες κουβέρτες ιδανικές για αγκαλιά – όπως και άλλα πλοία πριγκίπισσας.

Μία από τις πιο διασκεδαστικές προσθήκες στο Sky Princess – και ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να δείτε καθώς δημιουργήθηκε στην εναρκτήρια κρουαζιέρα ο σύζυγός μου και εγώ πήραμε το Sky Princess για να γιορτάσουμε το δικό μας 10 επέτειος – είναι η διασκεδαστική τέχνη του δρόμου τοποθετημένη γύρω από το αθλητικό κατάστρωμα.