Η κρουαζιέρα μπορεί να είναι ασφαλής, απίστευτα καθαρή και εξίσου χαλαρωτική και περιπετειώδης όπως πάντα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, να δείτε πανέμορφες τοποθεσίες, να φάτε καταπληκτικό φαγητό – χωρίς την ταλαιπωρία και την ανησυχία πολλών ταξιδιών… έτσι μπορείτε να μπείτε στη λειτουργία διακοπών.

Με αναβαθμισμένα φίλτρα HEPA και συστήματα HVAC, αυξημένα πρωτόκολλα καθαρισμού και πρόσθετους σταθμούς πλύσης χεριών και αποχέτευσης για τους επιβάτες – καθώς και απαιτήσεις μάσκας, δοκιμών και εμβολιασμού – η Princess Cruises έχει δεσμευτεί για την ασφάλεια των επισκεπτών τους και μπορώ να πω ότι ειλικρινά ένιωσα πιο ασφαλής στο πλοίο από ό, τι σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα λίγα αεροδρόμια που βρισκόμουν μετά την πανδημία – μακράν. Έχω ταξιδέψει με την Πριγκίπισσα 9 φορές τώρα, και μπορώ ειλικρινά να πω ότι δεν ήμουν ποτέ σε μια κρουαζιέρα όπου δεν ήταν απολύτως πεντακάθαρη – αλλά το μαγευτικό κάπως αισθάνθηκε ακόμα καθαρότερο!

Για τη δική μου περιέργεια για αυτήν την κριτική, δοκιμάσαμε και οι δύο, χρησιμοποιώντας δοκιμές πλευρικής ροής και δοκιμές PCR, για να επιβεβαιώσουμε ότι παραμείναμε χωρίς COVID 14 ημέρες μετά την ιστιοπλοΐα.

Κληθήκαμε να πλεύσουμε με την Princess Cruises για την επανέναρξή τους στην Αλάσκα ως μία από τις πρώτες κρουαζιέρες τους το 2021 μετά από πάνω από 500 ημέρες χωρίς ιστιοπλοΐα. Αυτή ήταν η 9η κρουαζιέρα μου Πριγκίπισσα-και η πρώτη φορά που πλέει στο Majestic Princess, ένα πλοίο σχεδιασμένο για την ασιατική αγορά που θα πλέει στις Δυτικές ΗΠΑ (Μεξικό Ριβιέρα από το Λος Άντζελες και την Αλάσκα διαδρομές) και την Αυστραλία για το εγγύς μέλλον.

Για περισσότερα σχετικά με το γιατί αισθανθήκαμε 100% ασφαλείς στη μεγαλοπρεπή Πριγκίπισσα, επισκεφθείτε την ανάρτησή μου σχετικά με το πώς είναι πραγματικά η κρουαζιέρα μετά την πανδημία.

Για να δείτε μερικά από τα λιμάνια που επισκεφθήκαμε, επισκεφθείτε τα παρακάτω:

Τζουνό Αλάσκα: Προσφορές Ξενοδοχείων
Skagway, Αλάσκα Κρουαζιέρα Λιμάνι Οδηγός
Κέτσικαν, Οδηγός Λιμανιού Κρουαζιέρας Στην Αλάσκα

ΓΙΑΤΊ Η ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΜΕ ΤΟ OCEANMEDALLION ΚΆΝΕΙ ΕΎΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΙΜΆΝΙΑ
Έχω πάει σε μια σειρά από κρουαζιέρες με την Princess Cruises-τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας MedallionClass που φέρνει περισσότερες δυνατότητες στις διακοπές σας από ποτέ.

Το MedallionClass είναι γνωστό για τα υπέροχα χαρακτηριστικά του στο πλοίο-συμπεριλαμβανομένου του να μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό και ποτά οπουδήποτε στον εαυτό σας γύρω από το πλοίο, να μην χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε ένα κλειδί δωματίου, να μπορείτε να βρείτε φίλους και Οικογένεια με το OceanNow και μια σειρά από άλλα φοβερά χαρακτηριστικά – αλλά το καθιστά επίσης εξαιρετικά απλό να επιβιβαστείτε και να αποβιβαστείτε

Πολύ καιρό έχουν περάσει οι μέρες των ατελείωτων αργών γραμμών – απλώς πατήστε το OceanMedallion σας στους σαρωτές και οι πληροφορίες σας είναι όλες εκεί για το προσωπικό του πλοίου! Δεν υπάρχει πλέον ριζοβολία γύρω στην τσάντα σας για την κάρτα κρουαζιέρας (ή έχοντας την κάρτα σας de-magnetize), απλά πατήστε το μενταγιόν, και να πάει!

ΟΔΌΣ ΚΡΙΚ
Creek Street μπορεί να είναι το πιο γραφικό μέρος της πόλης, ακόμη και στη βροχή! Έβρεχε ενώ περπατούσαμε και επισκεπτόμασταν την οδό Κρικ, αλλά μόλις είχαμε τελειώσει να τραβάμε ένα εκατομμύριο φωτογραφίες, ο ήλιος βγήκε! Τουλάχιστον η βροχή κράτησε τους περισσότερους τουρίστες μακριά.

Η οδός Κρικ είναι η παλιά περιοχή κόκκινων φώτων του Κέτσικαν. Χτισμένο πάνω από το Ketchikan Creek, το μόνο think spawn αυτές τις μέρες είναι ο σολομός. Ο δρόμος είναι τώρα μια περιοχή τέχνης που έχει μερικά υπέροχα καταστήματα που πωλούν τοπικά κατασκευασμένες τέχνες και χειροτεχνίες. Βρήκαμε μερικά υπέροχα γηγενή χριστουγεννιάτικα στολίδια και σκαλιστά δώρα οστών φαλαινών.

Επίσης στην οδό Κρικ βρίσκεται το Μουσείο του σπιτιού της Ντόλι, ένα ιερό για την αρχική αξίωση του δρόμου για φήμη. Το βίντεο και οι οθόνες της περιοχής κόκκινου φωτός είναι χιούμορ, αν και ίσως περισσότερο από ό, τι είστε διατεθειμένοι να εξηγήσετε στα παιδιά σας.

Όταν επισκεφθήκαμε την οδό Creek, είχαμε την τύχη να δούμε ένα ζευγάρι φώκιες να ψαρεύουν χαλαρά σολομό στο Ketchikan Creek.

ΜΕΓΆΛΟ ΣΌΟΥ ΞΥΛΟΚΌΠΩΝ ΤΗΣ ΑΛΆΣΚΑΣ
Το Great Alaskan Lumberjack Show είναι μια απόλυτη δραστηριότητα που πρέπει να δείτε στο Ketchikan. Εγγραφήκαμε για την εκδήλωση VIP pre-show, οπότε ο σύζυγός μου πήρα ένα ειδικό μάθημα πριν από την παράσταση στο τσεκούρι από έναν από τους ερμηνευτές, ένας πραγματικός επαγγελματίας ανταγωνιστής ξυλοκόπων στην Αλάσκα.

Έκανε το τσεκούρι να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο. Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε μια έκρηξη δοκιμάζοντας το χέρι μας σε αυτό.

Η ίδια η παράσταση ξυλοκόπων είναι μια βιτρίνα των δοκιμών δεξιοτήτων που λαμβάνουν χώρα σε έναν διαγωνισμό ξυλοκόπων. Σκεφτείτε το Σαν ροντέο για ξυλοκόπους. Αντί για άλογα και σχοινιά, έχουν κορμούς, άξονες και αλυσοπρίονα. Αμερικανικές και καναδικές ομάδες ανταγωνίζονται για το “τρόπαιο” και την κολακεία του κοινού. Οι ξεκαρδιστικές αλληλεπιδράσεις και τα σχόλια είναι μεγάλη οικογενειακή ψυχαγωγία, ενώ διδάσκει λίγο για την ιστορία της ξυλοκόπησης και της περιοχής Ketchikan.

Η παράσταση ήταν το αποκορύφωμα της επίσκεψής μας στο Ketchikan και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Έχουν επίσης ένα πολύ καλά εφοδιασμένο, οικογενειακό κατάστημα δώρων που έχει κάτι ξεχωριστό για όλη την οικογένεια