Μπλουζα 10 λόγοι για να κλείσετε μια κρουαζιέρα OceanMedallion-γιατί η Princess Cruises OceanMedallion cruise είναι η καλύτερη επιλογή για χαλαρωτικές, αναζωογονητικές, γκουρμέ διακοπές που μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα από ποτέ – έτσι μπορείτε #comebacknew!

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την Princess Cruises. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια κρουαζιέρα κατηγορίας Medallion είναι μια υπέροχα χαλαρωτική διακοπές που δεν θα ξεχάσετε σύντομα-στρογγυλοποιώ την κορυφή μου 10 λόγοι για να κλείσετε μια κρουαζιέρα OceanMedallion με Princess Cruises!

Όταν εμφανίζεστε για μια κρουαζιέρα, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να αφήσετε τις φροντίδες σας πίσω – αλλά το check-in μπορεί να είναι μακρύ και βαρετό.

Με το πρόγραμμα Ocean Medallion και την εφαρμογή Ocean Ready, είναι τόσο γρήγορο να φτάσετε στο πλοίο και κατευθείαν να χαλαρώσετε!

Υπάρχει μια ειδική νέα περιοχή επιβίβασης για κρουαζιερόπλοια κατηγορίας μενταγιόν-με τόνους διασκέδασης, διαδραστικές οθόνες που βοηθούν το χρόνο μέχρι την επιβίβαση να περάσει γρήγορα….

…. έτσι μπορείτε να βουτήξετε κατευθείαν σε αυτά τα χαλαρωτικά κρεβάτια!

Πιστέψτε με, τα κρεβάτια πριγκίπισσας είναι τα καλύτερα.

Ακόμα και στο τέλος μιας κρουαζιέρας 2 εβδομάδων, είναι τόσο άνετα που δεν μπορώ να περιμένω να πηδήσω σε αυτά – θέλετε να πάρετε όλη την ώρα που μπορείτε!

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε στις διακοπές είναι να ανησυχείτε για το πού αφήσατε το κλειδί του δωματίου σας – όχι μόνο το πράγμα που σας φέρνει στο δωμάτιό σας, αλλά το πορτοφόλι, το πρόγραμμα και το αναγνωριστικό σας στο πλοίο!

Το να πρέπει να τοποθετήσετε ένα κλειδί δεν λειτουργεί καλά όταν κολυμπάτε, ξαπλώνετε ή γυμνάζεστε – και είναι εύκολο για τα παιδιά να το τοποθετήσουν.

Το νέο oceanmedallion εξαλείφει όλα αυτά με μια γοητεία που σκάει σε πολλά αξεσουάρ.

Το καλύτερο από όλα – όταν πλησιάζετε στο δωμάτιό σας με το μενταγιόν του ωκεανού σας, ξεκλειδώνει αυτόματα την πόρτα σας! Πόσο ωραίο είναι αυτό;

ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ
Και δεδομένου ότι δεν θα έχετε ένα κλειδί δωματίου με το ολοκαίνουργιο OceanMedallion σας-θα χρειαστείτε κάτι για να το ντύσετε!

Ευτυχώς, η Princess Cruises έχει δώσει πολλές επιλογές για να ντύσει το μενταγιόν σας με τρόπο που θα σας αφήσει να περάσετε από το πλοίο, μέσα από την πόλη και πίσω – χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τίποτα.

Υπάρχουν τόνοι αξιολάτρευτων επιλογών αξεσουάρ μενταγιόν Ωκεανού στο πλοίο-συμπεριλαμβανομένων σπορ αξεσουάρ από καουτσούκ όπως ένα κλιπ (ιδανικό για να επισυνάψετε σε ένα μαγιό ή σορτς) και ένα ρολόι από καουτσούκ.

Υπάρχουν επίσης εκλεκτές επιλογές κοσμημάτων όπως κομψά μεταλλικά βραχιόλια και περιδέραια (μου αρέσει το κολιέ, αν και το βρήκα λίγο πολύ κοντό – γι ‘ αυτό το έκοψα σε ένα παρόμοιο κολιέ για να φτιάξω ένα μακρύτερο κολιέ.)

Επίσης, ντύσαμε το OceanMedallion μου με ένα πανέμορφο μπλε mala που έκανε ο φίλος μου Kim ενώ ήταν στο πλοίο! Ήταν το αγαπημένο μου ποτέ – πάω να κάνω μια άλλη επόμενη κρουαζιέρα!

Θέλετε ποτά ή φαγητό ενώ κάθεστε δίπλα στην πισίνα;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραγγείλετε από το τηλέφωνό σας!

Με μια μεγάλη ποικιλία από Φαγητό, Ποτό, και επιλογές λιανικής πώλησης που μπορούν να σας προσφερθούν στο άψε σβήσε – από αλόη δίπλα στην πισίνα, έως πατάτες ενώ παρακολουθείτε μια ταινία κάτω από τα αστέρια – έως σνακ αργά το βράδυ που φτάνουν κατευθείαν στο δωμάτιό σας.