Μου δόθηκε μια διανυκτέρευση για να ζήσετε το Ranahan, Welk Resorts νεότερο ξενοδοχείο στο Breckenridge, Κολοράντο.

Δέχομαι συνήθως προσφορές από ξενοδοχεία, ώστε να μπορώ να τις δοκιμάσω για τους αναγνώστες μου και να σας δώσω την εμπειρία μου, ώστε να μπορείτε να κλείσετε τις δικές σας διακοπές χωρίς να ανησυχείτε!

Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντική για το Sweet C’s και ποτέ δεν καλύπτουμε προϊόντα, ξενοδοχεία ή εμπειρίες στις οποίες δεν πιστεύουμε – και πάντα αποκαλύπτουμε πότε μας δόθηκε ένα προϊόν ή διαμονή σε ξενοδοχείο για έλεγχο ή όταν έχουμε πληρωθεί για την προώθηση μιας επωνυμίας.

Το Ranahan είναι ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο που προορίζεται να αισθάνεται σαν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι – στο όμορφο Breckenridge.

Μας αρέσει να πηγαίνουμε στο Breck όλο το χρόνο για διασκέδαση – από το σκι και το έλκηθρο (και ακόμη και το dogsledding!! το χειμώνα, στην πεζοπορία και σε μια από τις πιο διασκεδαστικές αλπικές διαφάνειες του Κολοράντο μεγάλωσα περνώντας τόνους χρόνου στο Μπρεκ, και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με τα παιδιά μου.

Λόγω του πλήρους μεγέθους πλυντηρίου και στεγνωτηρίων (δεν μπορώ να πω αρκετά πόσο σημαντικά είναι αυτά σε διακοπές σκι!), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι να συσκευάσετε.

Τα δωμάτια του Ranahan είναι όλα εξοπλισμένα με πλήρεις κουζίνες – ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε το παντοπωλείο και να σχεδιάσετε δείπνα και γεύματα μέσα.

Επειδή το Ranahan αντικατοπτρίζει την αίσθηση του Welk Resorts στο σπίτι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πολλά από τα απαραίτητα ταξίδια που μπορεί να χάσετε κάνοντας κράτηση σε ένα διαμέρισμα – εξακολουθείτε να έχετε μια αίσθηση διαμερίσματος, αλλά με καθαριότητα, προϊόντα περιποίησης, και απαραίτητα για άνεση, όπως καφετιέρα και καφέ!

Ακούγεται μικρό, αλλά σε διακοπές σκι (που είναι τόσο διασκεδαστικές, αλλά ας το παραδεχτούμε – εντελώς εξαντλητικό), φροντίζοντας να έχετε τις ανέσεις του σπιτιού είναι απαραίτητο για ένα ταξίδι που απολαμβάνει όλη η οικογένεια.

ΤΙ ΝΑ ΣΥΣΚΕΥΆΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΆΝΤΟ ΣΤΟ RANAHAN
Στρώμα
– Ο καιρός του Κολοράντο, από το χειμώνα και το καλοκαίρι μέχρι την άνοιξη και το φθινόπωρο – είναι με μια λέξη – απρόβλεπτη.
– Δεδομένου ότι το Breckenridge είναι μια πόλη πολύ μεγάλου υψομέτρου, υπάρχουν δραματικές μεταβολές της θερμοκρασίας καθ ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην εκπλαγείτε να έχετε ένα πουλόβερ Το καλοκαίρι το πρωί – και σορτς το απόγευμα.
Μην σοκαριστείτε όταν βρεθείτε να κάνετε σκι χωρίς σακάκι (συχνά κάνω σκι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο με μπλουζάκι!), και στη συνέχεια όλα μαζί για δείπνο – τα ρούχα διακοπών του Κολοράντο πρέπει να είναι στρωμένα για να είναι πραγματικά άνετα.

μαγιό
-Το Ranahan είναι χτισμένο για κολύμπι όλων των εποχών-από εσωτερική/εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εσωτερική νεροτσουλήθρα και Πάρκο splash, και άνετα υδρομασάζ με θέα στα βουνά ιδανικά για να απολαύσετε μια δύσκολη μέρα στις πλαγιές.

Χειμερινά Ρούχα
Το Breckenridge είναι γνωστό για το σκι – αλλά το Summit County προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διασκεδαστικά Χειμερινά σπορ για τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου ενός σκανδιναβικού αθλητικού πάρκου, πολλών λόφων έλκηθρου και σωληνώσεων, dogsledding, snowshoeing, κι αλλα!
Ενώ μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε εξοπλισμό, νομίζω ότι είναι απαραίτητο να φέρετε τα δικά σας κατάλληλα χειμωνιάτικα ρούχα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα στο Dillon, το Breckenridge και το Frisco που φέρουν όλα όσα χρειάζεστε – αλλά σας συμβουλεύουμε ότι υπάρχει ένας “ορεινός φόρος” (υψηλότερες τιμές από ό, τι λένε, καταστήματα κοντά στο σπίτι μου στο βόρειο Κολοράντο) όταν αγοράζετε ρούχα ή εργαλεία στο Summit County.
Αυτός είναι ένας άλλος τομέας που η ρύθμιση του Ranahan είναι τέλεια – έχουν άφθονο χώρο ντουλάπας για να αποθηκεύουν όλα τα εργαλεία σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα επιπλέον υπαίθρια ρούχα που καταλαμβάνουν όλο το δωμάτιό σας.

 

Πεζοπορία ρούχα και παπούτσια
Η θέση του Ranahan κατά μήκος του ποταμού του δίνει υπέροχη πρόσβαση σε πολλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν γύρω από το Breckenridge, ακόμη και στην υπόλοιπη Κομητεία Summit.
Είστε μόλις βήματα από ένα μονοπάτι ποδηλάτων που τυλίγει το δρόμο του κατά μήκος της λίμνης στο Frisco – και είναι μια σύντομη βόλτα στο Swan mountain στο Keystone και μια λεκάνη – και φυσικά, δημοφιλή 14ers όπως το Grays, Torreys, Mount Evans, Mountains Bross/Lincoln/Democrat και το Quandary είναι όλα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

ΜΆΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΆΤΕ
Το Ranahan σχεδιάστηκε για να είναι ένα θέρετρο που αισθάνεται σαν στο σπίτι με συσκευές πλήρους μεγέθους και πλυντήριο και στεγνωτήριο – αλλά και ένα θέρετρο που βρίσκεται κοντά στη δράση.

Υπάρχει ένα μπαρ στο λόμπι του Ranahan – αλλά δεν υπάρχει εστιατόριο – ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερη αίσθηση στο σπίτι όταν βρίσκεστε στην ιδιοκτησία.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ένα ορεινό λεωφορείο για να φτάσετε στο Breckenridge, δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο στο Ranahan – έχουν δωρεάν λεωφορείο που θα σας φέρει στην πόλη.

Ενώ ένα αυτοκίνητο είναι χρήσιμο στο Κολοράντο, υπάρχουν πολλές δωρεάν διαδρομές λεωφορείων, ειδικά στο Breckenridge και γύρω από το Summit County που μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση.

Το Ranahan έχει μια πιο ήσυχη, πιο χαλαρωτική τοποθεσία-είναι λίγο πολύ μακριά για να περπατήσετε στην πόλη για φαγητό και ποτό, οπότε σχεδιάστε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο ή να πιάσετε ένα Uber εάν δεν θέλετε να οδηγήσετε γύρω από το Breckenridge.

ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΣΤΟ BRECKENRIDGE
Το Breckenridge προσφέρει έναν τόνο διασκεδαστικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια – είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για διακοπές. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι μόλις λίγες ώρες μακριά!

Συγκεντρώνω τις αγαπημένες μου δραστηριότητες, εστιατόρια, μπαρ, και πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Breckenridge παρακάτω – ελπίζω να τα αγαπάτε όσο κι εγώ, και σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας στο Ranahan στο Breckenridge ακόμη πιο ξεχωριστό με μερικές από αυτές τις ιδέες, πολύ!