Υπάρχουν κάποιες καραμέλες που όλοι θυμούνται σαν παιδιά. Για μένα, μπορώ να θυμηθώ να πάρει Andes νομισματοκοπεία σαφώς σε ειδικές εκδηλώσεις- επισκέπτονται τα μέλη της οικογένειας, μετά από ένα πολύ ωραίο δείπνο- ήταν πάντα κάτι από μια μεγάλη νύχτα.

Ήμουν πρόσφατα συνθέτουν έναν τόνο φοντάν για το φίλο και τα δώρα των εκπαιδευτικών, και σκόνταψα σε κάποια νόστιμα αναζητούν μέντα κρίσιμη στιγμή Andes-και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι μαζί τους!

Είμαι χρησιμοποιώντας μια απλή, microwaveable συνταγή φοντάν βανίλια ως μια τέλεια βάση για αυτά τα νόστιμα μέντα αντιμετωπίζει. Είναι ιδανικά για τα Χριστούγεννα και φαίνονται εξίσου όμορφα όσο δοκιμάζουν!

Φοντάν είναι ένα από τα χέρια μου κάτω από τα αγαπημένα δώρα για να δώσει-είναι γρήγορη, νόστιμη, και εύκολη- και αυτή η έκδοση είναι απίστευτα απλή. Ο χρόνος για τα χέρια είναι λιγότερο από 5 λεπτά- και θέτει στο ψυγείο ή καταψύκτη σε λιγότερο από 2 ώρες.

Είναι μεγάλο για τους ανθρώπους που έχουν τους τεράστιους καταλόγους Χριστουγέννων και τα μέρη των ανθρώπων για να δώσουν τα δώρα σε αυτό το έτος απλά τους σκάει σε μια χαριτωμένη τσάντα ή ένα κιβώτιο- ή ακόμα και σε ένα στολισμένο έξω βάζο κτιστών με μερικές χαριτωμένες διακοσμητικές εμφάσεις (άρπαξα το βάζο Bling από joann το ύφασμα και τα καταστήματα τεχνών κάνει ένα τέλεια εορταστικό παρόν!!)

Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το υπέροχα εορταστικό φοντάν όσο και εμείς!

Leave a comment