Αν ψάχνετε για νόστιμα, αλμυρά, και εθιστικό ορεκτικά για ένα κόμμα, μπορεί να πάρει λίγο σκληρά αν είστε κολλήσει σε μια χαμηλή διατροφή εξαερωτήρων – δεδομένου ότι τόσα πολλά πράγματα περιστρέφονται γύρω από μάρκες, ντιπ, και τραγανό, αλμυρό, carb-συσκευασμένα σνακ.

Αυτά τα γεμιστά keto poppers jalapeno είναι μια νόστιμη, απλή και εξαιρετικά εύκολη συνταγή ορεκτικό keto που είναι ιδανικό για πάρτι – και ένα χτύπημα με τους ανθρώπους σε χαμηλές δίαιτες εξαερωτήρων, ή όχι!

Αυτά τα poppers jalapeno είναι “naked” – και παρόλο που συσκευάζουν μια πικάντικη γροθιά, είναι εντελώς νόστιμα και εκρηκτικά με τυρώδης γεύση σκόρδου που συνδυάζεται τέλεια με μια τραγανή λωρίδα αλμυρό μπέικον για το απόλυτο ορεκτικό διατροφής κέτο!

Ελπίζω να σας αρέσει αυτά τα εύκολα τσένταρ και σκόρδο μπέικον τυλιγμένο jalapeno poppers όσο και εμείς!

Απλά να με πάρει στην καλύτερη KETO JALAPENO POPPERS ΣΥΝΤΑΓΉ ΉΔΗ!
Έχω αναγνώστες από όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και την άνεση στην κουζίνα στην ιστοσελίδα μου – γι ‘αυτό προσπαθώ να παρέχει πολλές πληροφορίες για να κάνει τις συνταγές μου μια επιτυχία ως δέσμευση για τους πιστούς αναγνώστες μου.

Εάν προτιμάτε να παραλείψετε όλα αυτά, κάντε κλικ στο κουμπί “Μετάβαση στη συνταγή” στην επάνω αριστερή γωνία ή κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας.

ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ TAILGATING ΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΑΤΕ:
Αν αγαπάτε αυτό το Easy Keto Μπέικον Τυλιγμένο Cheddar και Σκόρδο Jalapeno Poppers Συνταγή για τις ημέρες ποδοσφαίρου, θα αγαπήσετε άλλα αγαπημένα μου χαμηλά γεύματα εξαερωτήρων!

Μου αρέσει να δοκιμάσετε νέα νόστιμα παίρνει χαμηλή συνταγές εξαερωτήρες – εδώ είναι μερικά από αυτά που αγαπώ!

Γεμιστή κοτομπουκιά παρμεζάνα

Taco Γεμιστά Μανιτάρια

Κολοκυθάκια πίτσας

Παλαιό Σκόρδο Παρμεζάνα Κολοκυθάκια Πατάτες

Εύκολη Ψημένα Τα πάντα Σολομός Συνταγή

Ψημένοι μηροί κοτόπουλου αγροκτημάτων

Το καλύτερο ψημένο σκόρδο χοιρινό φιλέτο

Η καλύτερη εύκολη καπνιστή συνταγή στήθους

Τα καλύτερα καπνιστά χοιρινά παϊδάκια

Leave a comment