Φορτωμένο nacho πατάτες – τόνοι τυρώδης γεύση nacho με τραγανό ψημένο τηγανητές πατάτες είναι το απόλυτο ορεκτικό ημέρα παιχνίδι!

Υπάρχουν φορές που χρειάζεστε μόνο ένα ζεστό, γεμίζοντας, παρήγορο πιάτο – γρήγορα.

Αυτή η συνταγή Loaded Nacho Fries είναι το τέλειο ορεκτικό πίσω πόρτα-μεγάλη για τα πλήθη, ή απλά ένα δείπνο όταν ψάχνετε για να πάρετε κάτι όλη η οικογένεια θα καταβροχθίσει στο τραπέζι γρήγορα.

Αυτό το γύρισμα στα νάτσος συνδυάζει τα αγαπημένα όλων- πατάτες, τάκος και ακόμη και λίγο λαχανικά. Του insanely εύκολο να κάνει και ακόμα πιο εύκολο να καθαρίσει!

Δεν πρόκειται να ζαχαρώσω αυτό το ορεκτικό, αυτό το ορεκτικό δεν θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος.

Είναι φορτωμένο με νόστιμο, κολλώδες τυρί και τραγανές τραγανές πατάτες, καθώς και νόστιμο κρέας taco και λαχανικά fajita!

Έχουμε γίνει γνωστό για να κάνει αυτό ως γεύμα και μόλις σκάψει σε με πιρούνια δεξιά από το ταψί-είναι τόσο καλό!

ΑΠΛΆ ΝΑ ΜΕ ΠΆΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ ΣΥΝΤΑΓΉ ΠΑΤΆΤΕς NACHO ΉΔΗ!
Έχω αναγνώστες από όλα τα επίπεδα άνεσης και επιπέδου δεξιοτήτων στην κουζίνα – και έχω πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις συνταγές μου.

Ως δέσμευση για τους αναγνώστες Sweet C, έβαλα πολλές πληροφορίες στις θέσεις μου, ώστε ο καθένας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος στην κουζίνα.

Εάν προτιμάτε να παραλείψετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Μετάβαση στη συνταγή” στην επάνω αριστερή γωνία ή κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας.

Leave a comment