Η κρουαζιέρα μπορεί να είναι ασφαλής, απίστευτα καθαρή και εξίσου χαλαρωτική και περιπετειώδης όπως πάντα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας, να δείτε πανέμορφες τοποθεσίες, να φάτε καταπληκτικό φαγητό – χωρίς την ταλαιπωρία και την ανησυχία πολλών ταξιδιών… έτσι μπορείτε να μπείτε στη λειτουργία διακοπών.

Με αναβαθμισμένα φίλτρα HEPA και συστήματα HVAC, αυξημένα πρωτόκολλα καθαρισμού και πρόσθετους σταθμούς πλύσης χεριών και αποχέτευσης για τους επιβάτες – καθώς και απαιτήσεις μάσκας, δοκιμών και εμβολιασμού – η Princess Cruises έχει δεσμευτεί για την ασφάλεια των επισκεπτών τους και μπορώ να πω ότι ειλικρινά ένιωσα πιο ασφαλής στο πλοίο από ό, τι σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα λίγα αεροδρόμια που βρισκόμουν μετά την πανδημία – μακράν. Έχω ταξιδέψει με την Πριγκίπισσα 9 φορές τώρα, και μπορώ ειλικρινά να πω ότι δεν ήμουν ποτέ σε μια κρουαζιέρα όπου δεν ήταν απολύτως πεντακάθαρη – αλλά το μαγευτικό κάπως αισθάνθηκε ακόμα καθαρότερο!

Αποποίηση ευθυνών: σύμφωνα με τους κανόνες του CDC, ο σύζυγός μου και εγώ έπρεπε να εμβολιαστούμε πλήρως περισσότερο από 14 ημέρες πριν από την επιβίβαση και να δοκιμαστούμε για κοροναϊό πριν επιβιβαστούμε στο πλοίο και ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν αρνητικοί 35 ώρες πριν από την επιβίβαση.

Για τη δική μου περιέργεια για αυτήν την κριτική, δοκιμάσαμε και οι δύο, χρησιμοποιώντας δοκιμές πλευρικής ροής και δοκιμές PCR, για να επιβεβαιώσουμε ότι παραμείναμε χωρίς COVID 14 ημέρες μετά την ιστιοπλοΐα.

Κληθήκαμε να πλεύσουμε με την Princess Cruises για την επανέναρξή τους στην Αλάσκα ως μία από τις πρώτες κρουαζιέρες τους το 2021 μετά από πάνω από 500 ημέρες χωρίς ιστιοπλοΐα. Αυτή ήταν η 9η κρουαζιέρα μου Πριγκίπισσα-και η πρώτη φορά που πλέει στο Majestic Princess, ένα πλοίο σχεδιασμένο για την ασιατική αγορά που θα πλέει στις Δυτικές ΗΠΑ (Μεξικό Ριβιέρα από το Λος Άντζελες και την Αλάσκα διαδρομές) και την Αυστραλία για το εγγύς μέλλον.

Από τη στιγμή που θα αγκυροβολήσετε στο Σκάγκγουεϊ, ξέρετε ότι είστε μέσα για κάτι ξεχωριστό.

Η ομίχλη κρεμόταν σφιχτά στις ψηλές βουνοκορφές όλη την ώρα που βρισκόμασταν στο λιμάνι στο Skagway, αλλά ήταν εντελώς μαγικό – η παλιά συνοριακή πόλη είναι ένας τέλειος συνδυασμός χρυσού και Λιμανιού της Αλάσκας – είναι γεμάτη ιστορία και τραχύ, φυσική ομορφιά – και είναι ένα απίστευτα εύκολο λιμάνι για πλοήγηση και βόλτα.

Princess Cruises κάνει τα λιμάνια ακόμα πιο εύκολο με την τεχνολογία OceanMedallion τους – απλά πατήστε μενταγιόν σας όταν φεύγετε από το πλοίο για να σαρώσετε έξω, στη συνέχεια, πατήστε το πίσω στο δρόμο σας πίσω – δεν γραμμές, ταλαιπωρία, σκάψιμο για μια κάρτα κρουαζιέρας – απλά πατήστε το βραχιολάκι σας, κορδόνι, κολιέ, ή άλλα αξεσουάρ MedallionClass!

Όταν βρίσκεστε στο πλοίο, μπορείτε να κάνετε κράτηση εκδρομών, να σαρώσετε τις σημειώσεις και τα χρονοδιαγράμματα του προγράμματος πλοίων και να βρείτε δραστηριότητες κοντά (Συν ακόμη και να παραγγείλετε φαγητό όπου κι αν βρίσκεστε στο πλοίο!) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MedallionClass-Princess παίρνει την ταλαιπωρία και την ανησυχία από τα ταξίδια, ώστε να μπορείτε να φτάσετε κατευθείαν στη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την περιπέτεια των περιπέτειών σας στο λιμάνι Skagway!

White Pass and Yukon Railway – το White Pass and Yukon Railway έχει μια σειρά από διασκεδαστικές εκδρομές που προσφέρονται. Πήραμε το γραφικό ταξίδι στο White Pass Railroad που μας οδήγησε στην όμορφη έκταση του WPYR. Το ταξίδι σας μεταφέρει κατά μήκος του αρχικού σιδηροδρόμου που χτίστηκε στη δεκαετία του 1890 για να μετακινήσει τους ανθρακωρύχους και τις προμήθειες μέχρι την κοιλάδα προς το White Horse, Yukon Territory, Καναδάς.

Αρχικά, οι χρυσοθήρες ανέβαιναν στην κοιλάδα με προμήθειες γεμάτες μουλάρια ή άλογα με την ελπίδα να την πλουτίσουν. Ενώ οι περισσότεροι δεν βρήκαν ούτε μια γεύση χρυσού, ανταμείψαμε με κάτι περισσότερο από μια ματιά στην όμορφη πανοραμική θέα κατά μήκος του μονοπατιού Chinook. Η εκδρομή μας ήταν περίπου δύο ώρες μετ ‘επιστροφής, η οποία περιελάμβανε αφηγημένη-και Χιούμορ-Ιστορία του σιδηροδρόμου, το goldrush του’ 98 και το Skagway.

Τα βαγόνια είναι θερμαινόμενα, αλλά ντύνονται εποχιακά κατάλληλα για το ταξίδι. Τα κιάλια, οι κάμερες, οι συσκευές εγγραφής βίντεο είναι απαραίτητες για αυτό το ταξίδι. Συμβουλή: φροντίστε να κάνετε μια στροφή στα εξωτερικά μπαλκόνια ανάμεσα στα βαγόνια. Δεν είναι μεγάλα, αλλά παρέχουν μια συναρπαστική εμπειρία ενώ βρίσκεστε στο ταξίδι σας. Είναι επίσης ωραίο να πάρετε λίγο καθαρό αέρα στο ταξίδι, καθώς τα σιδηροδρομικά αυτοκίνητα μπορούν να πάρουν αρκετά ζεστά, ακόμη και με τα παράθυρα ανοιχτά.

Ενώ η διαδρομή είναι μονόδρομος, μην ανησυχείτε αν νομίζετε ότι κάθεστε στην “λάθος” πλευρά του μονοπατιού. Τα καθίσματα αναστρέφονται προς τα πίσω για να αντιστρέψουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν για το ταξίδι επιστροφής και οι επισκέπτες καλούνται να αλλάξουν πλευρές στο δρόμο προς τα κάτω, έτσι ώστε όλοι να έχουν και τις δύο μοναδικές απόψεις από κάθε πλευρά του τρένου.

 

Πήραμε δειγματολήπτες μπύρας και φροντίσαμε να δοκιμάσουμε τόνους ορεκτικών – αγαπήσαμε απολύτως όλα όσα φάγαμε, θα θέλαμε να επιστρέψουμε για ένα υπέροχο γεύμα οποτεδήποτε βρισκόμαστε στο Skagway στο μέλλον.

Η Skagway Brewing Company σερβίρει αμερικανικά τρόφιμα μπαρ-μπιφτέκια, ψάρια και πατατάκια, πατάτες τηγανητές, δαχτυλίδια κρεμμυδιού, tater tots.

ΚΌΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΣΑΛΟΎΝ
Το Red Onion Saloon άνοιξε το 1898 ως μπουρδέλο και εξακολουθεί να λειτουργεί ένα μουσείο μπουρδέλου μέχρι σήμερα ως μέρος της διάσημης περιοδείας τους στο ιστορικό Skagway του κέντρου της πόλης.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Red Onion Saloon σε πολλά πακέτα εκδρομών, τα οποία περιλαμβάνουν φαγητό και μερικές ιστορικές πληροφορίες και μια μικρή περιήγηση!

Το κόκκινο κρεμμύδι σερβίρει πολλά ζωντανά ποτά, ορεκτικά και πίτσες.

Το Red Onion Saloon είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα στο Skagway. Ήταν το μπουρδέλο και το σαλούν που εξυπηρετούσαν τους ανθρακωρύχους και τους σιδηροδρομικούς εργάτες κατά τη διάρκεια του χρυσού.

Είναι απίστευτα εύκολο να το βρείτε όταν βγαίνετε από το λιμάνι, που βρίσκεται στη γωνία του Broadway και της 2ης Λεωφόρου.

 

ΤΙ ΝΑ ΠΙΕΊΤΕ
Όπως και άλλα λιμάνια στην Αλάσκα, το Skagway δεν έχει έλλειψη νόστιμης μπύρας microbrew και μπαρ που ρίχνουν πολλά από τα καλά πράγματα-η πλούσια παράδοση εξόρυξης χρυσού του Skagway σίγουρα τσιμεντοποίησε ζωντανά μπαρ

Εταιρεία Ζυθοποιίας Κλόνταικ. Το Klondike είναι ένα ζωντανό, ζυθοποιείο όλο το χρόνο που σερβίρει τόνους νόστιμων μπύρας στιλ της Αλάσκας με μεγάλη ιστορία!

Εταιρεία Ζυθοποιίας Σκάγκγουεϊ. Η Skagway Brewing Company έχει μια ζωντανή μπύρα με τόνους φαγητού και μπύρας. Μου άρεσε πολύ η μπύρα ερυθρελάτης, που παρασκευάζεται με πραγματικές άκρες ερυθρελάτης!

ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ ΣΕ ΣΚΆΓΚΓΟΥΕΪ
Skagway, όπως όλα τα λιμάνια της Αλάσκας, είναι ιδανικό για ψώνια – ο husnand μου και εγώ είχαμε μια έκρηξη κοιτάζοντας όλα τα καταστήματα στο ιστορικό Skagway για δώρα για τα παιδιά μας.

Μας άρεσε πολύ η περιήγηση στο κατάστημα White Pass & Yukon Railway – είχαν μερικά πραγματικά τακτοποιημένα αντικείμενα όπως αιχμές τρένων, πολλά ιστορικά βιβλία και αναμνηστικά τρένων. Τα παιδιά μας αγαπούν τα ιστορικά ατμοκίνητα τρένα όταν ταξιδεύουμε, οπότε ήταν τακτοποιημένο να περιηγηθείτε στο κατάστημα του White Pass & Yukon Railway.