Μου δόθηκε πρόσφατα η ευκαιρία μιας ζωής να πάρω μια κρουαζιέρα στα βρετανικά νησιά με την Princess Cruises στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία – και αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο.

Αν έχετε ποτέ ήθελε να επισκεφθείτε τα βρετανικά νησιά, αλλά δεν ήταν σίγουρος από πού να ξεκινήσετε ή πώς να προγραμματίσετε ένα, Princess έχει ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά για σας με καταπληκτικά δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των τόνων της κορυφαίας βαθμολογίας και ακόμη και ορισμένες αποκλειστικές εκδρομές στην ξηρά δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Περιοδείες με πριγκίπισσα μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια γεύση από την Ιρλανδία, τη Σκωτία, την Αγγλία και τη Γαλλία, όπως καμία άλλη διακοπές μπορεί!

Ο σύζυγός μου και εγώ μήνα του μέλιτος στη Σκωτία – και ήταν οι πιο εκπληκτικές διακοπές που έχω πάρει ποτέ. Ενώ ήταν πέρα από εκπληκτική – Σκωτία μπορεί να είναι δύσκολο να πάρει γύρω από την περιοδεία σε όλη την. Υπάρχουν τόσα πολλά απομακρυσμένα νησιά και τραχιά άγρια εδάφη, μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να καλύψει το έδαφος στη Σκωτία – εκτός από μια βάρκα!

Κρουαζιέρα Σκωτία σας επιτρέπει να δείτε πολυσύχναστη Γλασκώβη, το γραφικό όχθες του Loch Lomond, ή πανέμορφο Greenock? και σταματά στο τραχύ και πανέμορφο νησί του Orkney πριν κατευθυνθείτε προς το Inverness όπου μπορείτε να απολαύσετε κάστρα, ουίσκι, και ίσως ακόμη και μια γεύση από το τέρας του Λοχ Νες.

Leave a comment