Δεν υπάρχει τίποτα πιο παρήγορο, θέρμανση, και νόστιμο από ένα ζεστό, κολλώδης, και υγρό ψωμί μπανάνας ακριβώς έξω από το φούρνο – γεμάτο λιωμένο τσιπ σοκολάτας και τους τόνους της φρέσκιας γεύσης μπανάνας.

Αυτή η συνταγή ψωμί μπανάνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου – έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο (δεν χωρίζει υγρά και ξηρά συστατικά), και προσαρμόσιμη (μπορείτε να ανταλλάξετε για όλα τα είδη των συστατικών).

Αυτή η συνταγή είναι μια από τις αγαπημένες εύκολες ψημένες συνταγές ψωμιού μπανανών μου – που φορτώνονται με τα τσιπ σοκολάτας και τους τόνους της γεύσης.

Ελπίζω να αγαπάτε αυτή τη συνταγή όσο και την οικογένειά μου!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή ως blondie-μπαρ μπανάνα στυλ, παρακαλώ βρείτε συνταγή μου εδώ.

Έχω αναγνώστες όλων των επιπέδων άνεσης στην κουζίνα στην ιστοσελίδα μου – γι ‘αυτό προσπαθώ να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σε θέσεις μου, επειδή έχω τόσα πολλά αιτήματα για αυτό.

Αν προτιμάτε να παραλείψετε πάνω από όλα αυτά, και να πάρει κατ ‘ευθείαν στη συνταγή ψωμί μπανάνας τσιπ σοκολάτας, παρακαλούμε μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σχεδίασα αυτή τη συνταγή ψωμί σοκολάτας μπανάνας να είναι προσαρμόσιμη – οπότε αν χάνετε ένα συστατικό, ή θα ήθελα να κάνω ένα τσίμπημα για να ταιριάζει καλύτερα τα γούστα ή τη διατροφή σας, παρακαλούμε να ελέγξετε μερικές από τις εύκολες αντικαταστάσεις μου παρακάτω.

Leave a comment