Νόστιμο τραγανό τραγανό ψωμί μεταλευτής με ένα μείγμα από νόστιμα λιωμένα τυριά Καλιφόρνιας, όλα με ένα ποθούν-ικανό κόκκινο κρασί γλάσο … αυτό το κρασί ψητό τυρί συνταγή είναι η απόλυτη νύχτα στη συνταγή!

Αν αγαπάτε το ψητό τυρί, και αγαπάτε το κρασί – ήρθε η ώρα να φέρει τα δύο μαζί.

Αυτή η συνταγή συγκεντρώνει μερικά από τα αγαπημένα μου συστατικά Καλιφόρνια – για να βοηθήσει τις καλές στιγμές τελευταία όταν είμαι στο σπίτι από διακοπές στο γκόλντεν Στέιτ.

Κάνουμε αυτό το απόλυτο ψητό τυρί με san Fransisco στυλ ψωμί μεταλευτής, Καλιφόρνια τυριά (Καλιφόρνια είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων των ΗΠΑ), και καλιφόρνια Pinot Noir για την απόλυτη ψητό τυρί – και μοιράζονται μερικές από τις αγαπημένες μου ιδέες διακοπές Καλιφόρνια.

Είμαι απαριθμώντας τις αγαπημένες μου επιλογές για αυτό το σάντουιτς παρακάτω – εγώ προσωπικά ήθελα να προσθέσω 2 σκληρά τυριά και 1 μαλακό τυρί, αλλά μπορείτε να καταλήξετε με το δικό σας τέλειο μείγμα!

Προσωπικά προτιμώ τη χρήση τεμαχισμένων τυριών σε ένα σάντουιτς με τυρί στη σχάρα – θεωρώ ότι βοηθά το τυρί να λιώσει γρηγορότερα και πιο εύκολα – αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς.

Εάν η προσθήκη φέτας ή μπλε τυριού, χρησιμοποιώντας τεμαχισμένο τυρί και ανάμειξη με φέτα ή μπλε τυρί βοηθά τα τυριά να ενσωματωθούν στα λιωμένα τυριά πολύ καλύτερα από ό, τι με τη χρήση τεμαχισμένο τυρί.

Leave a comment