Με κάλεσαν να πλεύσουν στη Μεσόγειο και την Αδριατική θάλασσα με την Princess Cruises για να γιορτάσουμε την έναρξη του πλοίου Sky Princess – Princess Cruises στο στόλο τους.

Sky Princess είναι το πρώτο πλοίο που χτίστηκε εντελώς γύρω από το πρόγραμμα Ocean Princess »μενταγιόν – ένα επαναστατικό πρόγραμμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να επανέλθει νέα από την κρουαζιέρα σας!

Με χαρακτηριστικά όπως διαδραστικούς χάρτες (ώστε να μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας σε κάθε μπαρ), να συνομιλήσετε με φίλους (ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους στο πλοίο και να τους συναντήσετε στο επόμενο μπαρ!), παιχνίδια στο πλοίο και στο τηλέφωνό σας, και τη δυνατότητα να παραγγείλετε φαγητό και ποτά από όλο το πλοίο – Sky Princess φέρνει Ocean Medallion πλεύσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Ένα από τα καλύτερα μέρη για κρουαζιέρες είναι όλα τα καταπληκτικά τρόφιμα στο πλοίο – και τα ποτά δεν διαφέρουν!

Από κοκτέιλ χειροτεχνίας, σε μια εκτεταμένη λίστα κρασιών γεμάτη χαρακτηριστικά από όλο τον κόσμο, για μαργαρίτες και μαρτίνι – καθώς και πολλές μπύρες και ανάμεικτα ποτά στην πορεία – υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να imbibe με στυλ στο πλοίο!

Αυτή η ανίχνευση μπαρ περιγράφεται με βάση τη θέση κάθε μπαρ στο πλοίο – όχι απαραίτητα με τη σειρά που μπορείτε να επισκεφθείτε το καθένα – αφού μπορείνα βρείτε μερικά είναι περισσότερο ή λιγότερο γεμάτο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, κλπ.

Leave a comment