Με κάλεσαν να πλεύσουν στη Μεσόγειο και την Αδριατική θάλασσα με την Princess Cruises για να γιορτάσουμε την έναρξη του νεότερου πλοίου του Sky Princess – Princess Cruises στο στόλο τους.

Μη χάσετε την καλύτερη. Πώληση. Ποτέ. Για πρώτη φορά, princess Cruises προσφέρει στους επισκέπτες ένα εισιτήριο που περιλαμβάνει ποτά, Wi-Fi, και φιλοδωρήματα όταν κάνουν κράτηση για κρουαζιέρα ή cruisetour. Κάντε κράτηση σήμερα!

Sky Princess είναι το πρώτο πλοίο που χτίστηκε εντελώς γύρω από το πρόγραμμα Ocean Princess »μενταγιόν – ένα επαναστατικό πρόγραμμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να επανέλθει ανανεωμένοι και χαλαροί από την κρουαζιέρα σας.

Με χαρακτηριστικά όπως διαδραστικούς χάρτες (ώστε να μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας σε κάθε μπαρ), να συνομιλήσετε με φίλους (ώστε να μπορείτε να βρείτε φίλους στο πλοίο και να τους συναντήσετε στο επόμενο μπαρ!), παιχνίδια στο πλοίο και στο τηλέφωνό σας, και τη δυνατότητα να παραγγείλετε φαγητό και ποτά από όλο το πλοίο – Sky Princess φέρνει Ocean Medallion πλεύσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Για να δείτε περισσότερα από το ταξίδι μας σε όλη τη Μεσόγειο, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη συνταγή μου για αυθεντικά ελληνικά Τζατζίκι (εμπνευσμένο από το λιμάνι μας στην Αθήνα, με μερικές μεγάλες πληροφορίες για το πόσο εύκολο Ocean Medallion κάνει τον τίτλο στο λιμάνι), και το Ultimate Sky Princess Bar Crawl.

Leave a comment