Λατρεύω νόστιμα αλμυρά μείγματα σνακ – είναι ο τέλειος τρόπος για να munch και κρίσιμη στιγμή σε μέρη ή κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού – και ο καθένας αγαπά σνακ μίγμα.

Αυτή η συνταγή για Guinness Snack Mix παίρνει το όνομά του, διότι γίνεται με guinness stout βούτυρο μείωση που φέρνει ένα σοκολατένιο, γλυκό, πικάντικο, πλούσιο, και νόστιμα κλωτσιά σε αυτό το μίγμα σνακ που δεν θα είστε σε θέση να αντισταθεί.

Αυτό το μίγμα σνακ διαθέτει επίσης κράκερ χρυσόψαρο, κανέλα τοστ κρίσιμη στιγμή, πικάντικο μίγμα cajun, σουσάμι μπαστούνια, και κομματάκια σοκολάτας.

Είναι θαυμάσια εύκολο – ακριβώς μίγμα, κορυφή, και ψήστε – και τόσο εθιστικό, θα αναρωτηθείτε όπου η batch σας έχει πάει γρήγορα μετά από να κάνει το.

Αυτό το μίγμα σνακ Guinness κάνει επίσης ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων ή οικοδέσποινα – ή το τέλειο ορεκτικό gameday!

Και μην ξεχάσετε να αναμίξετε μια μεγάλη παρτίδα από αυτό για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου για να εξυπηρετήσει με ωραία κρύα μπύρα Guinness!

Αν θέλετε να πάρετε κατ ‘ευθείαν στο γλυκό και πικάντικο Guinness σνακ συνταγή μίγμα και να περάσει πάνω από τις συμβουλές και τα κόλπα μου για να τελειοποιήσει Guinness μείγμα σνακ – καθώς και μια μίνι περιοδεία στο νέο Guinness Open Gate Ζυθοποιία στο Μέριλαντ – παρακαλώ μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Παίρνω πολλές ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με τις θέσεις, γι ‘αυτό προσπαθώ να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και παρόμοιες συνταγές νομίζω ότι θα αγαπήσετε όσο το δυνατόν. Για να τα περάσετε όλα αυτά, παρακαλώ κάντε κύλιση προς τα κάτω.

Leave a comment