Νιώθω σαν αυτό είναι το πιο αμφιλεγόμενο θέση που έχω δημοσιεύσει μέχρι σήμερα. Συνειδητοποιώ ότι είμαι έτοιμος να πω κάτι τόσο τρομερό, τόσο τρομακτικό, οι αναγνώστες δεν μπορεί ποτέ να με κοιτάξει με τον ίδιο τρόπο και πάλι …. Αλλά…. Κάνω ρολά αστακό εντελώς ΓΥΜΝΗ – με ΟΧΙ ΜΑΓΙΟ!

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι το υλικό του τρόμου για πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστέψτε με σε αυτό – γυμνά ρολά αστακό είναι εντελώς ένα πράγμα.

Αυτά τα ρολά αστακό ς στάζει με σκόρδο γεύση σάλτσα βουτύρου που αναδεικνύουν το γλυκό και βουτυρώδη γεύση κρέατος αστακό – και για όσους από εμάς με περιορισμένη πρόσβαση σε φρέσκα θαλασσινά, κάνει ακόμη και κατεψυγμένα διάλεξε γεύση αστακό φρέσκο-αλιεύονται.

Αυτή η εύκολη συνταγή ρολό αστακό ς είναι ένα που πρόκειται να θέλετε να κάνετε ξανά και ξανά!

(Και μην ανησυχείτε – αν απολύτως δεν μπορεί να ασχοληθεί με τη φρίκη ενός mayo δωρεάν ρολό αστακό, δίνω ένα σκόρδο βούτυρο και Mayo επιλογή παρακάτω.)

Παίρνω πολλές ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με τις συνταγές και τις θέσεις μου, γι ‘αυτό προσπαθώ να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σε αυτά – έτσι μπορείτε να πάρετε αυτό το καταπληκτικό σκόρδο βούτυρο συνταγή ρολό αστακό – αλλά και συμβουλές για το πώς να το κάνει, έτσι ώστε να αποδεικνύεται μεγάλη.

Αν θέλετε να παραλείψετε αυτές τις συμβουλές και να πάρετε κατ ‘ευθείαν στη συνταγή, παρακαλούμε μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, πάνω από τα σχόλια.

Αντιλαμβάνομαι σε πολλούς από τους φίλους μου αυτή η ίδια η συνταγή ισοδυναμεί με προδοσία – αλλά μισώ μαγιονέζα. Μισώ τα περισσότερα καρυκευμάτων, αλλά πραγματικά μισώ τη μαγιονέζα.

(Μισώ επίσης μουστάρδα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, είμαι αλλεργικός σε αυτό – γι ‘αυτό θα δώσω στον εαυτό μου ένα πέρασμα εκεί.)

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα ρολό αστακό χωρίς μαγιονεγιονέ είναι τρελό – ή ξηρό – ή ακόμα και λείπει κάτι – αλλά αυτά τα ρολά αστακό έχουν άφθονο γεύση και ζουμερό αστακό και σκόρδο βουτυρώδη καλοσύνη – δεν θα χάσετε τίποτα.

Leave a comment