Αυτή η θέση χρηματοδοτείται από princess κρουαζιέρες. Όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Ήμουν πρόσφατα στο ταξίδι της ζωής μου – μια κρουαζιέρα γύρω από τα βρετανικά νησιά με την Princess Cruises στη Βασιλική Πριγκίπισσα.

Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι γεμάτο επισκέψεις στις αγαπημένες μου χώρες – την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία – και παρείχε τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε! Και μερικά από τα πιο καταπληκτικά φαγητά, ποτέ.

Ένα ταξίδι με την πριγκίπισσα δεν είναι απλά ένα ταξίδι – είναι μια εμπειρία για να θυμόμαστε για πάντα. Κάνουν πραγματικά βλέποντας νέες χώρες τόσο εύκολη και προσιτή – η σκληρή δουλειά είναι όλα στο τέλος τους, και μπορείτε απλά να εξερευνήσετε και να απολαύσετε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σαλπάρετε με την πριγκίπισσα για να εξερευνήσετε και να επιστρέψετε νέα!

Το Δουβλίνο είναι μια μικρή απίστευτα πεζή πόλη που ξεχειλίζει από πράγματα που πρέπει να κάνετε – και ενώ συνιστώ μερικές ημέρες για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη πόλη της Ιρλανδίας, εξερευνάται εύκολα σε μια μέρα και είναι ιδανική για μια περιήγηση από ένα βρετανικό κρουαζιερόπλοιο νησιά!

Princess Cruises British Isles κρουαζιέρα είναι μία από τις αγαπημένες διακοπές μου ποτέ – δίνει μια υπέροχη ισορροπία των πόλεων, της χώρας, άγρια νησιά, και πανέμορφη θέα σε κάθε στροφή.

Για να βρείτε τη δική σας κρουαζιέρα στα Βρετανικά Νησιά, ελέγξτε την ιστοσελίδα Princess εδώ – όπου θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές!

Leave a comment