Αυτή η θέση χρηματοδοτείται από Princess Cruises – αλλά όλες οι απόψεις είναι 100% δική μου.

Γραμμές κρουαζιέρας πριγκηπισσών, ΕΠΕ.
Ήμουν πρόσφατα καλούνται να περιοδεύσει στην Καραϊβική με Princess Cruises επί του σκάφους της Καραϊβικής Princess και να δοκιμάσουν το νέο πρόγραμμα Ocean Medallion στο πλοίο – αυτή η επαναστατική γοητεία καθιστά ευκολότερο από ποτέ να εξερευνήσετε τον κόσμο και να λάβει νέα κουζίνα, πληρούν νέους φίλους, να εξερευνήσετε πανέμορφα μέρη, και να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε για να #comebacknew.

Princess Cruises είναι ένας από τους αγαπημένους εταίρους μου για να εξερευνήσετε τον κόσμο με – έχουν το καλύτερο φαγητό, επικεντρώνονται στη χαλάρωση και πολιτιστικές εμπειρίες, και προσφέρουν φανταστικές διαδρομές μέσα από μερικές από τις πιο πανέμορφες τοποθεσίες του κόσμου.

Ocean Medallion είναι ένα επαναστατικό πρόγραμμα που ξεκίνησε σε όλη princess cruises στόλου – και με μια λέξη;

Είναι ένα gamechanger.

Ocean Medallion είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα φιλοξενίας που είχα την ευκαιρία να προεπισκόπηση – βοηθά να κάνει κάθε λεπτό στο πλοίο εύκολο, χαλαρωτικό και πολυτελές!

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δωμάτιό σας, το πλοίο, ή να αγοράσετε ποτά – ΧΩΡΊς να παρουσιάσετε το κλειδί του δωματίου σας; Κανένα πρόβλημα!

Απλά φορέστε oceanmedallion σας, το κλειδί για την απελευθέρωση όλων των προγραμμάτων MedallionClass με στυλ.

Θέλετε να παραγγείλετε νέα μαξιλάρια; Ή πίτσα και μπύρα δίπλα στην πισίνα; Μην ανησυχείς… υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό!

Τι θα λέγατε για μοναδικά παιχνίδια και εμπειρίες καζίνο … όλα από το τηλέφωνό σας;

Ή το γρηγορότερο ίντερνετ στη θάλασσα;

Τι θα λέγατε για τη δυνατότητα να βρείτε γρήγορα ή να στείλετε μήνυμα στην οικογένεια και τους φίλους σας στο πλοίο;

Το μενταγιόν του ωκεανού σας τα ξεκλειδώνει όλα!

(Και σοβαρά… Ξεκλειδώνει την πόρτα σου. Απλά περπατήστε μέχρι την πόρτα σας, και ξεκλειδώνει! Όχι άλλο κλειδί που ψαχουλίζει. Δεν μπορώ να τονίσω πόσο αυτό σημαίνει για μένα!!)

Leave a comment