Με όλο και περισσότερα καταδρομικά χτυπήσει την ανοικτή θάλασσα που απαιτούν χωρίς γλουτένη επιλογές, δεν υπήρξε ποτέ μια καλύτερη στιγμή για να επιλέξετε μια κρουαζιέρα δεν έχει σημασία διατροφικές ανάγκες σας.

Ήμουν πρόσφατα καλούνται να περιοδεύσει στην Καραϊβική με Princess Cruises επί του σκάφους της Καραϊβικής Princess και να δοκιμάσουν το νέο πρόγραμμα Ocean Medallion στο πλοίο – αυτή η επαναστατική γοητεία καθιστά ευκολότερο από ποτέ να εξερευνήσετε τον κόσμο και να λάβει νέα κουζίνα, πληρούν νέους φίλους, να εξερευνήσετε πανέμορφα μέρη, και να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε για να #comebacknew.

Princess Cruises είναι ένας από τους αγαπημένους εταίρους μου για να εξερευνήσετε τον κόσμο με – έχουν το καλύτερο φαγητό, επικεντρώνονται στη χαλάρωση και πολιτιστικές εμπειρίες, και προσφέρουν φανταστικές διαδρομές μέσα από μερικές από τις πιο πανέμορφες τοποθεσίες του κόσμου.

Πήρα το ταξίδι μέσω της Καραϊβικής με τον καλύτερο φίλο μου από το γυμνάσιο, Kim, ο οποίος ακριβώς έτσι συμβαίνει να έχει κοιλιοκάκη – που σημαίνει ότι είναι απολύτως απαραίτητο τρώει χωρίς γλουτένη.

Ήμουν λίγο ανήσυχος – θα Kim να είναι σε θέση να τρώνε, καθώς και επί του σκάφους και να επιμείνουμε σε μια αυστηρή διατροφή χωρίς γλουτένη;

Θα Kim τρώνε ακούσια γλουτένη (η οποία προκαλεί φρικτές αντιδράσεις για το στομάχι και το δέρμα της) – ή να εκτεθούν σε γλουτένη κατά λάθος;

Ευτυχώς, princess Cruises έχει διατροφικές ανάγκες των επιβατών στο μυαλό – και είχαμε ένα νόστιμο, υπέροχο χωρίς γλουτένη ταξίδι – και μοιραζόμαστε κορυφαίες συμβουλές μας εδώ για να βρείτε τρόφιμα χωρίς γλουτένη στη θάλασσα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι και οι δύο φάγαμε σαν βασίλισσες – και πρέπει να δοκιμάσουμε μια μεγάλη ποικιλία από τα τρόφιμα των πλοίων, με τόνους επιλογές χωρίς γλουτένη στο πλοίο!

Leave a comment